Skip to main content

FootyStats artık Türkiye'de Türkçe olarak mevcut

By: PRLog

FootyStats Yönetmen Jamie Tatsubana, Dünyanın en büyük futbol istatistik sitesi FootyStats.org artık Türk Izleyiciler Miz için Türkçe olarak duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

SISLI, Turkey - July 17, 2022 - PRLog -- Yönetmen Jamie Tatsubana, Dünyanın en büyük futbol istatistik sitesi FootyStats.org artık Türk Izleyiciler Miz için Türkçe olarak duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Türk sitesi buradan ziyaret edin. https://footystats.org/tr/

Futbol, hayranları sayısı ve maçlara katılım açısından Türkiye'deki tüm spor dallarının başında geliyor. Bu türkçe dili yükseltimizle, hizmetimize dünya çapında yaptığımız gibi bu büyük spor topluluğuna daha kolay kullanımlı genişletme yapabileceğiz

Yönetmen Jamie Tatsubana Diyor Ki:

"Türk spor Camiası Küresel futbol izleyiciliğinin ayrılmaz bir parçasıdır. biz bunu her zaman onlara daha keyifli ve eğlenceli bir deneyim sunmak istedik. bu türkçe projesi ile Footystats yerel futbol kültürünün bir parçası olmak istiyor. bu deneyim heyecan verici bir meydan okuma oldu. Ülke çapında binlerce spor futbolu meraklısına hitap etmeye hazırız."

Footystats ayda bir milyondan daha fazla küresel ziyaretçiye hitap eden en büyük online futbol istatistik platformdur. Spor meraklıları tahmin yapanlar ve gazeteciler gelecekteki futbol sonuçları hakkında bilinçli kararlar vermek için genellikle footystats kullanır. Mesela Gazeteciler bir forvetin ne kadar iyi performans gösterdiğini belirtmek için genellikle maç başına gol gibi istatistiklerden alıntı yapar. Taraftarlar yaklaşan maçlarının sonucunu tahmin etmek için istatistikleri kullanabilirler.

Footystats dünya çapında 1500'den fazla futbol liginden gelen verileri kapsar. Mesela, English Premier League, Superlig, ve UEFA Champions League.

Kullanici, Beklenen goller, ortalama goller, köşe vuruşları ve gollerin zamanlamasi gibi verileri ücretsiz olarak görebilir. Kullanıcı birden fazla arama aracı bir form kılavuzu ve daha fazlasını kullanilabilir.

Footystats uygulama android google oyun mağaza ve apple uygulama mağazasında mobil uygulama olarak da mevcuttur. Uygulama aralık 2021 başlattık. kolayca buradan indirebilirsiniz. uygulama ve web sitemiz sürümü ingilizce, ispanyolca, hollandaca, portekizce, almanca, korece, türkçe ve japonca dahil olmak üzere farkli dil seçeneklerinde çalışır hem Taraftarlar ücretsiz olarak kayıt olabilirler.

Bu Çalışmalar çok iyi ve türkler için güzel bir deneyim olacak ve Daha fazla bilgi icin admin@footystats.org adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Media Contact
Over-Under Digital Inc.
admin@footystats.org

Photos: (Click photo to enlarge)

FootyStats Logo Thumb Screen Shot 2022 06 22 At 20 27 51 1 Thumb Screen Shot 2022 06 22 At 20 27 35 Thumb Imac Base Pc

Read Full Story - FootyStats artık Türkiye'de Türkçe olarak mevcut | More news from this source

Press release distribution by PRLog

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.